Вие сте това, което ядете

  •  Април 4, 2020


Вие сте това, което ядете

Ако спрете да мислите, че ние сме това, което ядем, ще стигнете до същото заключение като милиони хора. Да, време е да намалим излишъците и да променим хранителните навици. Видео показва урока, който оптимизира избора, който трябва да направим.

Прочетете повече:

По средата имаше мечта - Вижте рая, който открих в Бургундия
Световният глад - Истинското пътешествие е по вкус

Направен е известен комикс, в който героят Гарфийлд повтаря израза „Ние сме това, което ядем“, с добавка, която се противопоставя на здравословния избор: „Затова избягвайте плодовете и зеленчуците“.


Поп културата има дарбата да изгражда консенсус и понякога тази "сила" се използва за добро.

Срещу мързеливата и ненаситна котка, групата Формидируеми зеленчукови системи от години разпространява посланието, че храненето добре се отплаща.

Посланието подсилва и разпространява групови убеждения като пермакултура.


Пермакултурата е система за проектиране за създаване на устойчиви и продуктивни човешки среди в баланс и хармония с природата.

Постоянното земеделие, както е известно на английски, е родено в съзнанието на Бил Молисън, бивш преподавател в австралийския университет, през 70-те години.

Идеята е да се създадат продуктивни горски системи, които да заменят монокултурите от пшеница и соя, които са отговорни за глобалното обезлесяване и еднородността на вкуса.


Войнствен, неговият музикален стил събира песни, които привличат повече внимание от текста.

Последният успех го обобщава добре, като ни показва как сме „това, което ядем“ по рационален начин.

Но съдържанието отива крачка напред, като обръща внимание на качеството, с което се произвеждат по-здравословни варианти.

Повече практика, отколкото философски погледнато, „ние сме това, което ядем“.

По този начин условията, при които се произвеждат храни, са определящи по отношение на тяхното качество, хранителна стойност и потенциал на техните хранителни вещества.

За съжаление, връзката между здравата почва и хранителната стойност на почвата до голяма степен се пренебрегва.

И така, какво полезно е яденето на маруля, ако тези листа съдържат пестициди, например?

Гледайте музикалния видеоклип на Formidable Vegetable Sound System сега - вижте как да активирате следните португалски субтитри.

Оригиналното аудио за това видео е на английски. За да гледате версията със субтитри, щракнете върху иконата на зъбно колело, след това "субтитри / CC", "машинен превод" и изберете "португалски" като език.

ЯДЕМ САМО МАЙНКРАФТ ХРАНИ ЗА 24 ЧАСА | MINECRAFT В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ! | ANDY STUDIO (Април 2020)


Препоръчано