Йога за определяне на корема

  •  Юли 9, 2020


Йога за определяне на корема

Добре, ако трябва да си затвориш устата, дори гледаш. Но когато става въпрос за упражнения ... Да, отслабването е цел на всеки. Но има хора, които наистина не се разбират с фитнес и пот. Какво ще кажете за практика, която ви помага да отслабнете внимателно?

Йога е индийска практика, възникнала преди около 5000 години. За наш интерес, той действа в контрола на тревожността, един от най-големите врагове на диетата. Въпреки че не всички негови ползи са проучени, йога стимулира метаболизма и регулира производството на хормони. Според теорията асаните (пози) правят един вид масаж на щитовидната жлеза. Именно стимулирането на тази жлеза може да причини загуба на тегло. В допълнение има и най-енергичните стилове. В час силова йога заминават около 500 калории, същата сума като урок с по-дълга стъпка.

Но да започнем бавно Изчистете ума си и в същото време тонизирайте коремната си област с това просто йога движение: започнете да дишате бавно и дълбоко, вдишвайте и издишвайте през носа. В същото време свийте корема и освободете. Именно в този регион са концентрирани най-дълбоките коремни мускули, които помагат да „съдържат“ нашите органи.

След няколко вдишвания, направете ги по-къси (винаги през носа), като се съсредоточите върху издишването. Това движение укрепва корема и отпуска нормално напрегнатите мускули на диафрагмата. Опитайте три серии на 10 повторения три пъти на ден. За повече съвети за намаляване на измерванията щракнете тук.

Когато решите да ускорите, опитайте моята тренировка LIT, която поддържа метаболизма ви до 4 часа по-късно. И е супер лесно, правите го толкова усилено, само с 20 минути на ден - проверете!

Йога за отпускане на гърба - Йога с Дени (Юли 2020)


Препоръчано