възползването

  •  Август 9, 2020


възползването

Забравете картата и патето. Животът няма репетиция. Случва се пред очите ни. И не чака да включите камерата. Защото един от тях пристигна, за да запише всичко, което заслужава да бъде регистрирано - дори преди да се случи!

С MeMINI технологията на обличане е тук, за да остане. Що се отнася до времето, това устройство е най-добрият представител на носените технологии (тенденцията на „носимите технологии“, представена в най-новата версия на CES технологията), която бихме могли да открием.

И това не са никакви моменти. Говорим за онези, които възникват спонтанно - тоест, които не очакват да се случи поза.


MeMINI е 3,1 мегапикселова камера с 160 градусов ъгъл на запис и 16 GB неразширяема памет. Много малък, използваш обличане на дрехи, чрез магнит (гледай видеото). С него можете например да хванете първите думи на детето си, без да се налага да пускате детето да тича след камера. Добрата идея може да се използва по безброй други начини: в спорта, обличане на нашийника на вашето куче, стратегически скрито в стая в къщата и т.н.

Това е възможно, защото тази камера записва нон стоп. Но какво искаш да кажеш? Колко е малка, толкова е и паметта й. След това всички изображения се заснемат в бримки до 5 минути. Това изтрива това, което току-що сте записали и възобновява процеса. Освен ако не натиснете бутона „Recall“, камерата ще изпрати последните записани моменти на вашия смартфон.

Продуктът е във фаза на предварителната продажба, за около 200 реалии, чрез тази връзка.


MeMini в пълен размер

MeMINI в пълен размер

Технология на обличане: да облече дрехи с магнит


Технология на обличане: да облече дрехи с магнит

MeMini няма филм, има памет, която записва в контури

Камерата няма филм, има памет, която записва в контури

Можете да видите кадрите през телефона

Можете да видите кадрите през телефона

Гледайте стартовото видео за изданието.

Докато "паяка" изтрезнява... (Август 2020)


Препоръчано