Разработване на вечеря

  •  Може 25, 2020


Разработване на вечеря

Тук се прави, тук се плаща. Инфографика серия показва колко упражнения са необходими, за да изгорите калориите, консумирани от чипс, пица, хамбургер и други вкусотии.

Прочетете повече:

20 минути, за да промените живота си - LIT (Lucilia Intenzivna Training)
Домашен фитнес - Проучете месечните тренировки

Изкушенията на празничните трапези са много, а понякога и неизбежни.


След свръх, не е полезно хленчене.

Редът е да реагирате и изгорите толкова консумирани калории.

Инфографика, публикувана от сайта Такси дизайн показва колко упражнения са необходими, за да се отървете от калориите от шест елемента в менюто за бързо хранене.


С хамбургер, сода, чипс, пица и шоколад списъкът е добре известен и популярен.

Разбира се, деликатесите не са коледни и присъстват много повече.

Но с информация е възможно да се добие представа за усилията, които трябва да положим, за да ни позволи момент на лакомия.


Направете математиката, за да видите дали си заслужава!

Картофен чипс

пържени

Една порция чипсове на Макдоналдс има 460 калории и 22 грама мазнини. Изяждането на чиповете ще ви струва 48 минути интензивно упражнение (кардиофитнес) или 64 минути вдигане на тежести (съответно 40 и 53 минути за мъже).

шоколад

изработване на шоколадовата вечеря

Бар с млечен шоколад (45 грама) е малък, така че изглежда, че няма малка вреда при дегустацията на такъв. Но ще са необходими 48 минути интервални тренировки (като моя ЛИТ - проверете го) и 33 минути вдигане на тежести, за да се улесни информираността - и баланса.

пица

разработване на вечеря за пица

Този деликатес заслужава много внимание. Това е така, защото резен пица, с „по-леките“ аромати като маргерита, има абсурдни 682 Ккал (22 грама мазнини). За да се отървете от този излишък, мислете, че ще са необходими 71 минути в клас по зумба или над час и половина работа с тежести.

охладителен

изработване на вечерята

Невинните и повсеместни, традиционните соди са помпи за захар и калории. Коксът може да „отмине“ само след 14 минути кардиофитнес и 19 вдигане на тежести (12 и 16 за мъже). Звучи малко, но трябва да добавите всичко, което ядете през деня (или вечеря), за да разберете дали си струва да отпиете.

Пържено пиле

разработване на пържена пилешка вечеря

Три парчета пържено пиле ще заемат времето ви толкова много, че със сигурност ще изберете други алтернативи. Това е така, защото храненето добавя до 726 калории, или около една трета от препоръчителния прием за цял ден. И все още има количеството 42 грама масло. Всичко отива "на разстояние" с час и 15 минути кардио и час и 40 минути с тежестите.

Георги Ангелов, "Вечери за наивници" - Пловдив, vol.1 (Може 2020)


Препоръчано