Производителност на прозореца

  •  Август 6, 2020


Производителност на прозореца

Ниската ви производителност ли е? Отворете прозореца Според проучване от Харвардския университет (Съединените щати), ограничените среди се сочат като негативно влияние върху вземането на решения.

Прочетете повече:

Отворен прозорец за фитнес - проучването казва, че мрачността увеличава апетита
Скала за извънреден труд - Разработването на часове е гаранция за излишни килограми

Ако счупите главата си по време на работа, може да ви е необходима светлина.


Буквално.

Според проучване на университета в Харвард, добре осветен и добре осветен офис може да помогне за повишаване на интелигентността ви.

В проведените тестове хората, които често са добре проветрени помещения с ниски нива на замърсяване и въглероден диоксид, разкриха по-голяма способност да мислят, разбират, помнят и учат.


Очевидно качеството на околната среда може да окаже дълбоко влияние върху вземането на решения и изпълнението ни.

За да достигнат до това заключение, изследователите анализираха уменията на 24 доброволци, които бяха изложени на различни условия на труд в различни помещения за период от шест дни.

Резултатът, публикуван в списанието Перспективи за здравето на околната среда, показа, че тези, изложени на по-високи нива на замърсители, имат най-лоши показатели.


И пропастта не беше фина.

При работа в сгради с ниско ниво на замърсяване участниците имат 61% по-висока производителност в сравнение с работата в конвенционални сгради.

Според ръководителя на изследването д-р Джоузеф Алън, тази връзка никога не е била изследвана правилно.

„Прекарваме 90% от времето си на закрито и 90% от цената на сградата е с обитателите й.“

"Въпреки това, вътрешното качество на околната среда и нейното въздействие върху здравето и производителността често се намаляват", каза той пред британския вестник. Ежедневна поща.

Това проучване предполага, че дори скромните подобрения във вътрешното качество на околната среда могат да окажат дълбоко влияние върху вземането на решения и резултатите от работниците и учениците.

Huawei P30 Pro Ekran Değişimi ???????? #huaweip30pro (Август 2020)


Препоръчано