Докато плачат, продавам тъкани

  •  Януари 18, 2021


Докато плачат, продавам тъкани

Има такива, които не знаят името ти. Сега ще бъде по-лесно да се свърже човек с пътя. От рекламата в Салвадор до бизнес лидера с глобално влияние, историята на Низан Гуанас спечели книга.

Прочетете повече:

Добри примери - Всеки гений вдъхновява нашите успехи
Никога не е късно да започнете - Вижте примера, че тези, които не са се отказали

Какво има този Бахиан?


Съвет за тези, които търсят добро четиво е Докато те плачат, продавам шалове, за рекламодателя Nizan Guanaes.

След две години проучвания журналистът Жоао Уади Кюри представя траекторията на Низан, единственият бразилец в историята на националната реклама, който е част от избрана група, наречена Живи легенди, от Кан Лайънс.

200 страници на книгата разглеждат историята от самото начало, в Салвадор от 70-те години на миналия век, до консолидирането на ABC Grupo.


Заслужава да се отбележи как писателят на таланта, човекът на идеите и носител на множество награди във фолклорния свят на рекламата, се е превърнал в нещо много по-голямо.

Преосмисляйки себе си като марка, противоречивата и затлъстела личност оставя сцената да се метаморфозира в елегантен и смел предприемач, приятел на силни като Бил Клинтън, способен да създаде национална комуникационна група, която днес е международна референция.

Никой по-добър от самия Низан в оригиналния си занаят да определи новата си фаза, както в този откъс от наскоро публикувана хроника.

„Обичам моите сънародници Хорхе Амадо и Доривал Кайми, но не мога да бъда Габриела в живота, не в лицето, не в компанията. Нищо, че съм се родил по този начин, израснах по този начин, такъв съм, винаги ще бъда такъв. Знакът на времето е промяна. Отличителният белег на успеха е промяната. Промяната означава да растеш ”.

Защо бебето плаче? (Януари 2021)


Препоръчано