Каква е тайната на Олга?

  •  Юли 14, 2020


Каква е тайната на Олга?

Живеейки най-доброто време от живота си, Олга Котелко е феномен на разположение. На 94-годишна възраст е рекорден изстрел, скок на дълги и бягане на 200 м. Но най-добрият е вашият пример: никога не е късно да започнете.

Като цяло Олга е собственик на 26 записа. Ако смятате, че това е резултат от цял ​​живот на обучение, грешите. Настроението нападна тази хубава баба, когато навърши 77 години.

За да се обясни цялата тази жизненост, са посочени много причини: генетика, хранителни навици, ритъм на живот. Въпреки че е подложен на няколко теста, нито един фактор не е определен за категоричен. Може би това е просто практиката на самото упражнение. Препоръката е по-стара от нея, но не излиза от стил: упражненията правят сърцето и мускулите ви силни. Освен това поддържа мозъка активен, като популяризира нови синапси в хипокампуса, което е свързано с паметта.


Със сигурност, вашата тайна не е в чинията. На своята възраст Олга гледа на всичко и без сдържаност, сякаш няма утре. Пропускайки салатата, тя яде червено месо, колбаси, млечни продукти и, представете си, тапиока. И този канадски не очаква да си почине скоро. През февруари навършва 95 години. Вашето щастие е по-голямо, защото вече можете да се състезавате в друга категория (от 95 до 99 години) и по този начин да печелите повече медали.

Какво прави Олга Бяга („Какво кара Олга да бяга“) е заглавието на книгата, което се опитва да обясни този феномен на жизненост. Надявам се скоро да бъде публикуван в Бразилия, така че този пример да бъде по-достъпен. В предишен въпрос вече казахме, че отношението е без старост. Съгласни ли сте Елате ми кажете в онлайн чата си, където можем лично да обменяме идеи за храненето и здравословния начин на живот.

Каква е тайната на Олга?

Ето видео с участието на тази баба в действие!

“ОКУЛТНАТА ТЕОРИЯ ЗА РАСИТЕ; ЗЕМЯТА И НЕЙНАТА ТАЙНА ИСТОРИЯ” (Юли 2020)


Препоръчано