Пържени сме

  •  Може 25, 2020


Пържени сме

Има хора, които оставят чинията да изстине, но не ядат, докато не направите снимка. И имаше един, който сложи телефона за готвене. Много интересно фото есе обединява двата ми интереса, храна и технологии, по начин, който никога не сте виждали.

Без значение от какъв тип: те представляват опасност! Просто контактът с маслото от всеки източник води до загуба на хранителни вещества и излишни калории. Това е пържените храни.

Не е ли това в много интересно фото есе, американецът Хенри Хъргрейвс го направи с моите скъпи джаджи? Не е точно моя, но признавам, че очарованието ми от технологиите беше наранено от изображенията на електронни устройства с малко галета, потопени във врящо масло. От същия този художник вече споделяме още една, още по-ярка поредица, наречена Food Maps.


Описана като критика на свръхконсумацията, както и хранителните навици, съпътстващи този начин на живот, серията Deep Fried Gadgets разполага с правилно пържени таблети, смартфони, тетрадки и игри. Но това е нищо. Най-впечатляващото е, че някои все още работят.

Следвайте тази лудост, която, за да бъде произведена, все още имаше хранителният стилист Кейтлин Левин.

пържени сме


пържени сме

пържени сме

пържени сме

пържени сме6

Най-бързите хрупкави картофки (Може 2020)


Препоръчано