Подписан педал на портфейла

  •  Може 17, 2021


Подписан педал на портфейла

Освен че облекчава трафика и намалява замърсяването в големите градове, колоезденето е полезно за вашето здраве и ви помага да отслабнете. А с стимул практиката става още по-лесна.

Прочетете повече:

Който вози, печели повече - Правителството дава бонус на Който вози работи
Каране на колело - Вижте и споделяйте ползите за здравето от колоезденето

Тук, в Бразилия, нарастват инициативи за насърчаване на използването на велосипеди в големите градове. В Сао Пауло градът има за цел да достави до края на 2015 г. 400 километра велосипедни пътеки. Успоредно с това, частно спонсорираните програми правят споделянето на велосипеди по-достъпно.


Такива примери трябва да се насърчават и споделят. Като този в Англия. За да оформят навиците на новите поколения, изправени пред криза на затлъстяване, която в момента засяга 60% от населението, всички нива на управление действат за насърчаване на здравословните навици.

В Западен Йоркшир, например, кметството дарява велосипеди на младите хора в неравностойно положение, които започват първата си работа. Първоначално ще бъдат предложени 150 „кльощави“, ремонтирани от неправителствената организация Cycle re Cycle. Програмата включва и класове за деца и родители по шофиране и безопасно споделяне на пътя.

Инициативата е част от логистичния план за транспорт в региона, който освен насърчаване на фитнес и развитие на местната икономика има за цел да направи околната среда по-чиста.

Може би се вълнуваш? Започнете през почивните дни. Убедете гаджето или съпруга и децата. Постепенно вземете смелост да въртите педала за работа. И се сбогувайте с търсенето на място за паркиране и посрещайте нов размер в гардероба!

Вот!!! Как я сделал руль ( полный рассказ) (Може 2021)


Препоръчано