Виртуална пътека

  •  Април 16, 2021


Достъпът до задкулисието на най-важните паради в света е за малцина. За да предложи тази уникална гледна точка, Dior пуска очила с разширена реалност, които осигуряват задкулисна разходка на парада му.

Прочетете повече:

Протести без думи - Emojis заместват слогани
Ти робот - ние се държим като iDiots

Виртуалната реалност никога не е била толкова фантазия.


С издание, което на пръв поглед излиза извън обхвата си, Dior актуализира модната си привлекателност, като пуска на пазара Dior Eyes.

Притурката, създадена в партньорство с DigitalLBi Labs France, са очила за виртуална реалност, които показват във висока резолюция и 3D изображения задкулисието на последната колекция на френската марка.

Опитът включва интегрирани холофонични слушалки, позволяващи на носещия пълен сетивен достъп до подробности, новини и тайни на една от водещите световни модни икони от уникална гледна точка.


Със своя минималистичен външен вид, разбира се, телефонът вече се е превърнал в изключително желана колекция - и за малцина.

Аксесоарът е първата инвестиция на Maison в концепцията за „развлечение на дребно“, която създава синтез между мода, потребление и забавление чрез технологията.

Очила-Диор

Виртуалната реалност току-що придоби блясък

Вижте следното видео как работи виртуалният вид на Dior.

Bus Simulator 16 #4 Тежка Смърт на пешеходна пътека (Април 2021)


Препоръчано