Разберете мечтите си

  •  Юли 8, 2020


Разберете мечтите си

Асансьори без копчета. Срещи, където само ти си гол. Любовни сцени с тотални неизвестности. Колкото и луди да звучат, мечтите ви винаги ви казват много неща. Но, как да разбера съобщението?

Ще бъдат ли емоционални послания? Или просто физиологична функция, която да поддържа мозъка активен, докато спим? Сънищата са обект на проучване на д-р Роджър Харниш повече от 30 години. За него сънят е много повече от останалата част от тялото след работен ден. На този професор по психология от Техническия институт в Рочестър, образите на несъзнаваното, колкото и да са свързани, колкото може да се мисли, следват универсални модели.

Със своя опит и използване на технологии, д-р Роджър стартира приложението DreamProfessor. Обещанието е, че с него ще можем да разберем мечти, усещания и дори случайни мисли (като поезия). Просто запишете с обикновен текст всичко, което е анализирано. Чрез алгоритмите програмата идентифицира подобни модели, които се срещат във всички сънища, регистрирани в базата данни. И превежда в текстово съобщение значението на това, което е било консултирано. Разбира се, тъй като се занимава с модели, приложението има за цел само да изясни това, което не разбирате. Тоест, това не е потребителски анализ, още по-малко съвети за поведение. Разкритите знания трябва да служат като улика, която да помогне на хората да се опознаят по-добре, като намаляват своите тревоги, страхове, стрес и депресия. Важното е да се вгледате в себе си - дори ако очите ви са затворени.

Хареса ли ви? Изтеглете приложението DramProfessor от Apple Store и разберете повече за себе си.

Можеш ли да преследваш мечтите си и да бъдеш млада майка? (Юли 2020)


Препоръчано