Пишете със скоростта на мисълта

  •  Може 17, 2021


Пишете със скоростта на мисълта

Днес Whatsapp е най-използваното приложение на смартфоните. Темите са много, събеседниците са много и ние участваме в много групи едновременно. За да се справите, трябва да пишете по-бързо. Сега друго приложение прави това възможно.

Прочетете повече:

Технология и качество на живот - Приложението прави възможна градската градина
Приложението за благоприятни обмени - вижте Mobile като „отслабване“ вашите рецепти

Искаш ли?


Ново приложение за клавиатура за iOS, операционната система на Apple, иска да революционизира начина, по който пишем на iPhone и iPad. Особено във връзка със скоростта.

Според създателите му приложението Nintype е довело до революция в начина, по който пишете на iPhone и iPad.

Това е клавиатура, която ви позволява да пишете по-бързо от обикновено на тактилни клавиатури, поради няколко малки „трика“, които се включва.


Според описанието на производителя, Nintype е плъзгаща се клавиатура за двете ръце. В него можете да съставяте думи или чрез плъзгане между букви с пръст или чрез докосване на всяка поотделно - или като използвате и двата метода едновременно.

Клавиатурата има множество преки пътища, като например придвижване на курсора напред и назад в изречение, като плъзнете пръста си върху интервала.

Но това, което отличава Nintype от подобните версии, най-вече са цветните анимации, които се появяват, докато пишете, които осветяват клавиатурата всеки път, когато докоснете буква, завършите дума или отворите меню.

Според Джон Браунли от технологичния портал на Fast Company, приложението може да надвишава 130 думи в минута на клавиатурата Nintype. На физическа клавиатура максимумът е около 85.

Любопитно ли е да пробвам? Nintype се продава в AppStore за $ 4,99. Щракнете тук, за да изтеглите и опитайте.

D-ZastA and The A-Word - Скоростта на мисълта (Zanimation / NNZ) (Може 2021)


Препоръчано