Twitter стартира услуга за известие при спешни случаи

  •  Октомври 30, 2020


Twitter стартира услуга за известие при спешни случаи

Нова услуга в Twitter позволява на правителствените агенции и неправителствените организации да изпращат спешни съобщения директно на телефоните на потребителите по време на природни бедствия или времена на криза. Новината бе обявена от компанията днес.

Потребителите, които се регистрират за услугата, наречена „Twitter Alerts“, ще получат „важна информация“ чрез текстово съобщение или известие, когато организацията вижда необходимостта от подаване като въпрос на оцеляване.

Повече от 60 организации са се регистрирали за новата система, включително отделите за управление на извънредни ситуации в Луизиана, Флорида, Ню Йорк и Колорадо, както и Американския червен кръст и FEMA, съобщи Twitter. Международни организации като Световната здравна организация и столичния полицейски отдел в Токио вече са се подписали. Нямаше регистрация за други страни.

Потребителите могат да персонализират от кои организации искат да получават сигнали от менюто за настройка на услугата.
Системата за предупреждение следва успеха, постигнат по време на Superstorm Sandy и бомбардировките в Бостън, както в Съединените щати, когато сигналите за предупреждение бяха издадени бързо и безопасно.

Vardi Wala The Iron Man Full Movie | Kannada Dubbed Action Movies | Tollywood Action Movies (Октомври 2020)


Препоръчано