Опитайте X-Cannibal

  •  Август 7, 2020


Вече знаем, че нежелана храна не се препоръчва. Но истината е, че е трудно да устоиш на хамбургер. Дали волята му ще намалее, ако е направена от човешка плът? „Новостта“ дойде за популяризиране на зомби сериали.

Прочетете повече:

Бърза храна - вашето минало ли ви осъжда?
Escape Fast Food - Бързата закуска излиза от форма със същата скорост

Близо до премиерата на петия сезон на „Ходещите мъртви“, където нежить са големите звезди, FOX беше домакин на събитие, на което се сервираха човешки хамбургери - само не.


Менюто отговаряше на готвача Джеймс Томлинсън, собственик на лондонския ресторант Mess. Той отговаряше за създаването на менюто: микс от свинско, телешко, пилешки дробчета и говежди мозък.

Според Джеймс „формулата“ е вдъхновена от автора Уилям Сийбрук, който практикува канибализъм, докато пътува до Африка и описва вкуса на деликатеса в книгата от 1931 г. „Начините на джунглата“.

Новините може да звучат смешно, но със сигурност не е така. Споделям го само за възможността за пореден път да предупредя за опасностите от този избор. Както видяхме в друга статия, посланието за бъдещето на тези, които предпочитат този вид храна, е едно: че може да няма бъдеще.


бургер

Стартирането на промоционален образ представя любопитни факти за канибализма

burger1

Дегустацията премина така, с мини бургери от „човешка плът“

Korn 'Narcissistic Cannibal (feat Skrillex and Kill the Noise)' (Август 2020)


Препоръчано