Доставка на Tostex

  •  Октомври 26, 2020


Доставка на Tostex

Поръчането на храна у дома е мързеливо изкушение. По телефона имаме избор от богати и разнообразни опции, както по съставките, така и по отношение на опасностите за храненето. За тези, които пропускат домашния аромат, дойде tostex доставка.

Прочетете повече:

Дъждовен сандвич - когато бързата храна не помага, творчеството спестява
Добри сандвичи - Вижте новите пълнежи за старата закуска

Вече видяхме как изправянето на ястие, приготвено всеки ден, може да се нарече бавна смърт. Но често е или трудно да пазаруваме, или пристигаме късно всяка вечер. Във всички случаи празният хладилник води до поръчка на храна по телефона. Освен че е нездравословно, тази силно усъвършенствана храна става гадна.


Мислейки за опростяване на избора, вече обикаля улиците на Сан Франциско (САЩ) един вид доставка, много по-обезкуражен. И в съответствие с духа на града. Това е SmartBox. Всичко, което тази компания продава, е сирене тостекс.

Всеки, който познава този сандвич, знае много добре, че неговата хрупкавост изчезва в рамките на минути след приготвяне. Според тестове, около седем минути. Тоест, идеята би трябвало да се обърка, ако не беше настояването на нейните създатели, млади предприемачи в Силиконовата долина, Калифорния - сред тях е бивш служител на Apple. След няколко опита и стотици пропилени сандаби, изобретението е завършено.

Структурата на количката за доставка е от пластмаса. Интериорът работи като конвенционална фурна, където сензорите поддържат температура и влажност, чрез вътрешната циркулация на горещия въздух, направена от малки вентилатори, които автоматично се включват или изключват. Кутията, съдържаща сандвичите, е направена от захарна тръстика, биоразградим материал.


Според тест на Gizmodo, сандвичите се доставяха все още горещи - и бяха добри. Въпреки че силното наистина е сиренето, има шест други аромата, които струват по пет и седем долара всеки (около 10 до 15 реала). Минималната поръчка обаче е амбициозна: 50 долара (повече от 100 долара).

Доставка на Tostex

След няколко теста машината вече е в четвъртото си поколение.


Доставка на Tostex

Технологиите вече са настроени за запазване на хрупкави сандвичи

tostex доставка

Поръчките идват по този начин, все още хрупкави и с топеното сирене

sanduicheira de ferro misteira tostex chapa (Октомври 2020)


Препоръчано