Топ 5 чая

  •  Октомври 23, 2020


Топ 5 чая

Чаят е втората най-консумирана напитка в света, след водата. И аз го обичам! Топъл или дори студен, е съюзник, който идва да предлага хранителни вещества, антиоксиданти и дори контрол на тревожността. Запознайте се с типовете, които са наши съюзници за отслабване.

Подготовката ви е ритуал, на който можете да се насладите, за да се съсредоточите върху целта си за здравословно отслабване. Освен в случаите на матча, чайовете са запарки, така че листата трябва да бъдат в топла вода известно време, за да пренесат свойствата си в чашата.

Изключете котлона веднага щом водата започне да ври и добавете две чаени лъжички на всеки 250 мл, което ви дава чаша или две чаши. Задушавайте за три до пет минути и прецедете. Ако искате да си направите добра сума веднага, това са две супени лъжици на литър. С практиката и вашия личен вкус тези порции могат да варират. Допълнителното, което можете да направите, може да се съхранява в хладилника или термоса. Но никога не можете да претопляте напитката, защото нейните свойства ще бъдат загубени.


Умереността също е добра. Приемайте две до три чаши на ден. И не разчитайте само на това: това, което работи е да комбинирате консумацията на чай със здравословно хранене и редовни упражнения. Ходим ли при тях?

1 - чай ​​от хибискус

Чаша чай от това цвете преди хранене намалява усвояването на тялото от въглехидрати и елиминира токсините за отслабване, улеснява храносмилането, регулира червата и се бори със задържането на течности.

чай от хибискус


2 - Черен чай

За да разчитате на ефективността на чая, за да отслабнете и да донесе ползи за здравето, отидете първо на черно. Най-популярната от инфузиите е черен колан срещу локализирани мазнини.

Черен колан срещу мазнини

3 - Зелен чай

За ефективността на чая за отслабване и други ползи за здравето следвайте зелената светлина. Почти всички останали са като неговото „дете“, тъй като растението е едно и също, само режимите на прибиране, сушене и довършване се променят. Тоест, за начало, това е най-доброто!


chaverde

4 - чай ​​матча

Матча е шампионът във всичко, което можете да си представите: има 70 пъти повече антиоксиданти от портокаловия сок и девет пъти повече бета каротин, отколкото спанака, например. Само че е повече от това. Консумацията увеличава калориите с 25% по време на тренировка!

Matcha

5 - Бял чай

В борбата срещу баланса разчитайте на бялата страна на силата. Чаят укрепва механизма на тялото, който изгаря мазнините и намалява обиколката на талията.

бял чай

Делай чай. Это осень! Топ 5 чаёв (Октомври 2020)


Препоръчано