Стегнато, сега какво?

  •  Септември 27, 2020


Стегнато, сега какво?

От време на време не можете да го задържите. Моментът изисква да отидете до баня, но къде? Сайтът за сътрудничество показва къде има тоалетни по целия свят. Възможна е и регистрация. Помогнете да обогатите и споделите тази ценна информация.

Това е много демократично нещо, което изненадва всички. С Airpnp можете да намерите най-близката тоалетна. С появата на Google Maps сайтът е твърде прост за използване. Тоест, добре подходящ за моменти, когато мисленето вече не работи. Услугата беше стартирана наскоро и все още има много бани, които да се регистрират. Това се прави от самите потребители, които събират информация от тези, които познават, съществуващи там, където разпространяват. Има тоалетни в кафенета, ресторанти, хотели и дори частни места, които се таксуват за ползване.

Уеб-базираното приложение стартира по време на карнавала в Ню Орлиънс Марди Гра. Както в Рио де Жанейро, това популярно парти има хиляди гуляи, които се скитат по улиците в търсене на тоалетна. По това време няколко жители регистрираха собствени бани, за да печелят допълнителни пари.


Стегнато, сега какво?

Картата показва къде са разположени тоалетните около вас.

Стегнато, сега какво?

Въведете публични и частни бани в регистъра, които таксуват за ползването

NOOB.io - МАЙ СЪМ СТЕГНАТ (Септември 2020)


Препоръчано