През малкия прозорец

  •  Юли 3, 2020


През малкия прозорец

Тревожите ли се за пътуванията на децата си? С интерактивна карта вече можете просто да проследявате всички полети във въздуха. По света и в реално време. Запознайте се и се качете на сайта, за да се ориентирате в 100 години търговска авиация.

Не беше само зърнената лента. Откакто първият пътнически полет излетя от Тапа за Санкт Петербург, Флорида на 1 януари 1914 г., много неща се промениха. През този ден пилотът Тони Янус кара един пътник в 23-минутното каране.

Днес блясъкът на ранното пътуване е заменен от джапанките. С модернизацията на самолетите и достъпа до ценообразуването въздушните пътувания станаха достъпни за милиони хора по света. В чест на 100 години търговска авиация, британският вестник Пазителят стартира наистина впечатляващ интерактивен сайт. Изработено от дизайнерско студио Klin, In Flight показва всички самолети, които са във въздуха по цялата планета в реално време.


Все пак материалът показва в график историята на авиацията в снимки и информация за това колко билета са продадени до момента. Броят се увеличава от 1, за този встъпителен полет, до абсурдни 2 милиарда и 700 милиона.

Кликнете тук и прегледайте сайта.

През малкия прозорец


Началото: място само за пилота и един пътник

През малкия прозорец

1935: Пътуване между САЩ и Австралия продължи 10 и половина дни.


През малкия прозорец

Военно използване на авиацията по време на Втората световна война

През малкия прозорец6

Пространство дори за хол в полет - липсва ви!

През малкия прозорец

Известни пътници, Бийтълс завладяха Америка по въздух

През малкия прозорец

Един от най-големите факти за авиацията, който промени безопасността на полетите завинаги

Щурците - Малкият светъл прозорец (Юли 2020)


Препоръчано