Това е, за да счупите вашия рекорд

  •  Юли 13, 2020


Това е, за да счупите вашия рекорд

Гледане на часовника: Остават само 60 дни. Перфектен за счупване на рекорди, идва най-голямото улично състезание в Холандия, Ротердамският маратон. Пригответе чантите си, докато четете, защото свободните работни места се изчерпват.

Под-4? Под-3? Дойде време да счупя рекорда ви. 13 април, неделя, ще бъде Ротердамският маратон. В този пристанищен град, маратонското трасе винаги е предпочитало бегачите. Дотолкова, че три световни рекорда бяха поставени по улиците на втория по големина и най-важен холандски град. Надпреварата е толкова бърза, че победителят от 2013 г. Тилахун Регаса завърши надпреварата в абсурдни 2:05:38. Времето също помага, с постоянно присъстващото слънце и средната температура от 8 ° C.

Общо има 20 000 бегачи и почти 1 милион души по улиците, за да дадат тази сила. Но партито не се ограничава само до спортисти с висока производителност. Успоредно с 42 км има състезания на 10 км, едно за начинаещи (4,2 км) и детски състезания, с разстояния 1 км и 2,5 км. Но бягай! Поради голямото търсене, организацията току-що е предоставила още 1500 места в началото, за да попълни рекордния брой участници в основното състезание - 13 500.


Обичате да се състезавате, нали? В предишна статия разкрихме тайната на кенийците - проверете!

маратонско изложение

Партито започва с вземането на комплектите предишния ден


Това е, за да счупите вашия рекорд

Започва: винаги хубаво време и средна температура 8 ° C

Това е, за да счупите вашия рекорд

Връхната точка на състезанието е преминаването през мост Еразъм

Гледайте видеоклипа, показващ маршрута и ... приятно пътуване!

Топ 10 Най-странни рекорда в книгата на Гинес (Юли 2020)


Препоръчано