Мислете за млади завинаги

  •  Ноември 29, 2020


Мислете за млади завинаги

С интервюта и добър хумор новата книга учи как да „мислим млади“. Написан от рекламен гений, той е насочен към всеки, който иска да достигне пълния си потенциал на всяка възраст или професия.

На първите страници може да останете с впечатлението, че четете нещо, насочено към креативната индустрия - рекламни агенции, създатели на филми и т.н. Само не. Посветен на тези, които са страстни за това, което правят, независимо от възрастта и професионалния произход, Искри за огъня - Как младежкото мислене отключва творчеството е първата и наскоро издадена книга. от Ian Wharton Както самият автор заяви, това е призив за експериментиране, покана да прегърнем нови неща, да погледнем и научим отвъд това, което знаем.

Самият автор е млад рекламен талант, креативен директор на американската агенция AKQA, който вече привлече пазарен интерес от своя студентски проект за 2008 г., късометражната филмова анимация Solar (виж по-долу).


Едно от ученията на книгата е „проваля се бързо“. По този начин, какъвто и да е проектът, той ще трябва да работи просто защото стартирането на старта вече е приключило. И от там, просто перфектно. Моралът на историята е, че младите хора не спазват правилата и поради тази причина могат да предлагат решения „извън кутията“.

В подкрепа на аргумента си Иън включи интервюта с видни личности в различни области, включително Ник Парк, носител на "Оскар" за Wallace & Gromit, готвач Джейми Оливър, журналист и писател Майкъл Уолф, Жан Оелванг (изпълнителен директор на Virgin) Съединете се, Virgin Group Foundation), наред с други.

Въпреки че книгата все още не е планирана за излизане в Бразилия, това е намек, че постигането на различни резултати за едни и същи проблеми изисква нов подход. Или по-скоро млад подход.


Мислете за млади завинаги

Spark the Fire няма дата на пускане в Бразилия

Гледайте впечатляващата и чувствителна студентска работа на Ian Wharton.

Honn Kong - Винаги млад (студентският химн) (Ноември 2020)


Препоръчано