Там го казах! Електрифициращ карнавал

  •  Ноември 29, 2020


Електрифициращ карнавал

Искам да сближа връзката ни, защото се доверявам на иновациите в областта на благополучието, храната и женската вселена, която предлагам. Тъй като споделянето на истории ни приближава, искам да знам вашите на този карнавал. И започвам!

Незабравимата ми история се случи през 2011 г., когато бях поканен да бъдем представени на плувка от школата в Рио Гранде. Когато хората ни видят по телевизията, те нямат представа какво се случва зад кулисите. Така че не мога да устоя да разкрия история, която буквално беше наелектризиращ смях.

На първо място трябваше да бъда скрипен - и до 6 метра височина! Опитайте да ме представите, с пета от 15 см, цялата пълна с грим и орнаменти, повдигната високо ... Седях, очевидно! И да стане? Огледа се къде да се задържи, но пространствата бяха малко, с цялото това прекрасно осветление на автомобила. Сега върви! Тези минути, когато колата се движеше бавно в концентрация, бяха най-бързите в живота ми! Представете си ме, седнал пред тълпата, която вече се издигаше на хоризонта? Пред камери от всички?


Докато ... се сетих за моментите на преодоляване и там бях, стоейки на единственото възможно място на бара. Sambando с цялата деликатност на muuuuundo! Резултат? О, Боже мой! Училището беше сред шампионите и ще трябва да повтори парада си! Не всичко отначало, шефе - това е добрият начин, по който се отнасям към Джейдър Соарес, директор на училището.

Как да оставим парада на шампионите - не можеше, нали ?! Нещо повече - поканата този път беше да бъде включена в основната кола на училището. На мястото на Zeca Pagodinho. Но да стигна до там ... Веднъж там намерих гигантска стълба, която се качи в колата, която беше пълна с електрифициращи LED крушки. Спомняте ли си последния шок, който сте имали? Сега умножете настроението и уплахата по шест!

Защото това е броят на хората, които са били шокирани от грешна стъпка, която съм дал и това направи всичко по-оживено. В крайна сметка всичко мина добре! Изминах целия път парадирайки електрифициран на подиума.

А вие, имате ли добра история на Карнавала? Насладете се на насладата, за да съберете преживявания, съвети или каквото ви се струва интересно да ми кажете. Също си заслужава забавна снимка. И вече знаете: ако ми хареса, дори мога да ви дам подарък. Така че отидете със забавлението - и ми кажете всичко, като попълните формата по-долу.

Новогодний голубой огонек 2019 ???? Новый год 2019 | Россия 1 (Ноември 2020)


Препоръчано