Диетата на върколака

  •  Юли 8, 2020


Диетата на върколака

Нова фаза в живота ви? Мода сред звездите и известна още като „диета при пълнолуние“, новият режим обещава да намали мерките. Само това липсваше: докато земята се върти, вие сте отслабнали.

Два килограма по-малко за 24 часа. Да, това е космат. И уж е взела звезди като Деми Мур и Мадона. Теорията за диетата на върколака свързва ефекта на гравитацията, която естественият спътник на нашата планета упражнява върху приливите и отливите, за да контролира течностите, които носим в телата си.

Идеята е да следите листовката. Според MoonConnection.com консумацията на повече течности с всяка нова или пълна луна стимулира дейността на бъбреците, което позволява на тялото да елиминира по-добре излишната течност. Тази допълнителна работа върху бъбреците осигурява почистването на токсините, които се натрупват в тъканите от лоша диета и ежедневен стрес. Всички за насърчаване на детокс и укрепване на имунната ни система.

Препоръката се променя с другите фази на Луната. На полумесеца човек трябва да се храни с баланс, а на новолунието малко по-малко. Противно на апетита на вълците, ключовото тук е да спрете да ядете веднага щом се почувствате удовлетворени и никога не се поддавайте на сладкиши.

Още веднъж тази новина е тук, за да ви информира. В крайна сметка формулата за фитнес е съставена от информация и здрав разум.

Хора срещу Хищници (Юли 2020)


Препоръчано