Теглото на 20 хиляди калории на ден

  •  Септември 27, 2020


Теглото на 20 хиляди калории на ден

Професионалните борци за сумо трябва да изяждат 10 000 калории на ден. За Роби Оберст тази абсурдна сума е дори шега. Кросфит звезда, диетата ви трябва да е просто двойна.

Прочетете повече:

10 000 ккал / ден - борците по сумо гледат с постепенно изтривалката и масата
Пламък на - Вдъхновението на конкурентите, които никога не се предават

Според бразилското ръководство за храна на населението препоръчителният среден прием е 2000 калории на ден. Измерването е същото като това на американската FDA, която се намира и на етикетите на храните. Това трябва да поддържа човек активен през целия ден. Това, което надвишава тази граница, ще ви спре добре знаете къде.


Робърт „Оби“ Оберст, най-силният човек в Съединените щати, се нуждае от малко повече, за да поддържа тренировъчната си рутина. Всъщност 10 пъти повече.

На възраст 29 и 180 паунда, Obie се храни трудно с настоящите американски рекорди за повдигане на трупи. В нормален рутинен ден вашата диета възлиза на между 15 и 20 хиляди kcal.

Интересното е, че въпреки квотата, нищо в чинията ви не е излишно. В крайна сметка диетата на спортисти с висока производителност трябва да бъде балансирана, разнообразна и възможно най-естествена, за да донесе всички хранителни вещества, необходими за изграждането и поддържането на мускулите.

Вижте рутината на този спортист - на тренировки и на масата.

20 000 КАЛОРИИ ЗА ЕДИН ДЕН (Септември 2020)


Препоръчано