Военната диета

  •  Януари 25, 2021


Военната диета

Борят се да отслабнете? За да сте в мир с кантара, приемете стратегията на войната. Английката Каролин Екинс загуби 40 килограма след диетичните препоръки от Втората световна война, когато Министерството на здравеопазването разработи много алтернативи - тъй като съставките бяха оскъдни и често не съществуват.

Вече видяхме каква е диетата на войника. Но какво да кажем за другата страна на окопа? Бабата на Каролин винаги й казваше колко трудни са били времената на война в Европа, когато екстравагантността на седмицата споделяше пържено яйце със сестра си. По време на Втората световна война, гражданите на Лондон трябваше да живеят с нормирането на храната, контролирана от паспорти, разпространени сред населението (снимка).

С тях трябваше да се отбележи всичко, което купиха. А количествата се контролираха от броя на хората в семейството. Липсвайки абсолютно всичко, британското министерство на здравеопазването разработи и пусна рецепти, които съдържаха много зеленчуци - и също толкова въображение.


Разочарована от традиционните диети и изправена пред тези факти, Каролин излезе с идеята да възобнови собствената си диета, като в същото време спестява добри пари в процеса. Резултатите се изплатиха. За 12 месеца загуби около 40 килограма. Диетата им стана по-естествена и с по-малко преработени храни в чинията, вече не се опиянява. Като яде толкова много зеленчуци, тя има по-малко помощ, тъй като се чувства постоянно удовлетворена. И в допълнение към качеството, размерите на порциите също са се променили. В крайна сметка, докато бомбите паднаха, плочата не можеше да се повтори. С това намали консумацията на обичайните 5000 калории на ден до малко под 2000.

Друг стимул беше, че също така облекчава бюджета. Оценката му е, че той спря да харчи около 10 000 реализа годишно за сандвичи, закуски и храна на улицата. За да продължите да четете за него, вижте тази статия, която съдържа документален филм на менюто директно отпред.

Военната диета


С определените количества няма какво да се повтори: недостигът е развил креативност по време на храненето

Военната диета

Без шоколад: За да заобикалят липсата на съставки, бисквитките са били моркови

Гледайте следващите кадри от времето и се вдъхновете за битката срещу корема.

ДИЕТА ПРИ ПОКАЧВАНЕ НА СИЛА И МУСКУЛНА МАСА + Бонус: Обновени инструменти (Януари 2021)


Препоръчано