Стойността на живота

  •  Ноември 29, 2020


стойността на живота

Работата за натрупване на активи през цялото време не ни позволява да спрем и да мислим за стойността на нашите приоритети. В крайна сметка, живеем ли да консумираме или консумираме да живеем? Гледайки видеото на Гари Тюрк, ние осъзнаваме, че когато живеете в момента, парите и притесненията ви престават да съществуват.

Прочетете повече:

Огледало, мое огледало - В очите на тези, които обичаме, ние сме красиви
Отразяване за подобряване - Всичко е по-лесно, когато огледалото дава сила

Модното облекло предизвиква недоволство от количеството работа, която е необходима, за да събере парите, за да го купите, а след това и тялото, което не отговаря на модела.


Съвременната среда изглежда стимулира различни форми на принуда. Което в крайни случаи може да стане патологично - тоест заболяване. С голяма доза вина в края.

В края на краищата изглежда, че има пропаст между това, което мислим и искаме. И между това, което контролираме, и това, което искаме неустоимо. Но след като желанието се изпълни, се задейства цикъл: ситост, вина и отново желание.

„На живо богат“, видеоклипът, продуциран от Гари Тюрк, ни помага да спрем и да мислим за нашите приоритети. В крайна сметка, живеем ли да консумираме или консумираме да живеем?

Гледайте следното видео и размислете.

ЦЕНЕТЕ СЕБЕ СИ ! - Каква е Стойността на Живота ми ? (Ноември 2020)


Препоръчано