Дойде ред на осоленото кисело мляко

  •  Може 26, 2020


Дойде ред на осоленото кисело мляко

Преосмислянето на храната също включва преоткриване на съставките. Ако погледнем на киселото мляко по друг начин, марките пускат солената версия на това, което видяхме всеки ден, по един и същи начин. Събудете се от тази новост на храненето.

Прочетете повече:

Кисело мляко отвъд Гранола - Ето как да използвате пълната сила на киселото мляко
Кебап със сос от кисело мляко - Вижте реликвата на тази арабска наслада

Главният готвач Дан Барбър, автор и естествеността на естественото хранене в Съединените щати, иновация чрез задаване на тенденцията.


Под марката Blue Hill, която също носи името си известния ресторант в Гринуич Вилидж (Ню Йорк), тя революционизира пазара с друг поглед към съставка, досега радваща се от повечето, погрешен начин.

Или по-скоро ограничен.

Идеята му беше да прави солено кисело мляко.


пикантно-кисело мляко

Blue Hill: тиква, цвекло, моркови, домати, сладки картофи и аромати на Cherovia

След няколко години дегустация на вкусовите рецептори на ресторанта, Blue Hill най-накрая пусна ароматите си: тиква, цвекло, морков, домат, сладък картоф и херовия - бял, но по-вкусен, по-малко въглехидрати като корен.


Формулата е 30% зеленчуково пюре и кисело мляко от биологични ферми, като кравите се хранят само с трева.

Както винаги виждаме киселото мляко отвъд гранолата, възможностите за употреба са многобройни. В основната снимка на тази история етикетът с тиквено кисело мляко предлага да я сервирате с прясна нарязана круша, бадеми и струйка балсамов оцет.

кисело мляко-с-бекон

Различна рецепта: Кисело мляко с гарнитура от бекон и лук с лук

Винаги съм използвал съставката, независимо дали като салатен дресинг или като съставка за пюре или тесто - вижте моите рецепти тук.

Потвърждавайки осоленото кисело мляко като една от кулинарните тенденции на 2015 г., също в Ню Йорк, магазинът за сирене Мъри предлага аромати на домати и кимчи в бара.

И Чобани отвори кафене в SoHo, което на фона на сладък избор предлага кисело мляко, гарнирано с хумус, заатър и зехтин; друга от сланина с лук; а също така и вдъхновената от Мексико версия на тако.

Надявам се скоро да видите новините тук!

кисело мляко-с-хумус

Chobani: кисело мляко с хумус, заатар, черни маслини и фъстъци

SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine | safe | Food / drink scp (Може 2020)


Препоръчано