Изкушението на постната плът

  •  Юли 13, 2020


Изкушението на постната плът

Освобождава ли се яде месо? На следващото барбекю можете да говорите с пълна уста: ако сте „тънки“, да! Американският орган препоръчва консумацията на избрани разфасовки, които са източник на хранителни вещества и витамини.

В менюто през уикенда почти винаги има месо на скара. За да поддържате линията по тези поводи, тежката част се съпротивлява на мазнините, нали? Съветът е да оставите парчетата, които идват да капе, да се съсредоточат върху тези с по-малко мазнини. Наблюдавайки здравната криза, причинена от хранителните навици, отделът за контрол на храните на USDA препоръчва да ядете по-малко от 10 процента обща мазнина, 4,5 грама или по-малко наситени мазнини. и по-малко от 95 милиграма холестерол. Избраните разфасовки на агнешко и говеда попадат в тази категория. Вижте всички препоръки на USDA.

Всъщност постните меса не предотвратяват заболяване. Но с умерена консумация те помагат за правилното функциониране на тялото, като действат върху регенерацията и обновяването на различни телесни тъкани, като кости, мускули и кожа. Освен протеин, те осигуряват витамини от група В, витамин Е и минерали. Освен това допринася за производството на хормони (инсулин и храносмилателни ензими), освен че носи ползи за имунната система и увеличаване на постната маса.


Разбира се, като всичко останало, пълненето на ястието може да допринесе за висок холестерол и да доведе до сърдечни проблеми поради високото съдържание на наситени мазнини. Изправени пред изкушението на плътта, останете съсредоточени и се съпротивлявайте - в името на здравето си.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Но какви са така наречените „постни съкращения“?

• Разфасовки, които не изискват премахване на мазнини: пате, мускули, ядро ​​на палитрата, златни рибки, мека възглавница
• Разфасовки, които изискват отстраняване на видима мазнина: пържоли, пържола, гущер, синигер, риба, пола пържола
• Искрящи мазнини, които изискват излишно отстраняване: пържола с твърда и твърда възглавница
• Разфасовки с жилава мазнина (не се сваля): гърда, ребро, термит

Постни Кюфтенца за Бъдни Вечер | Vegan meatballs | Постные тефтели (Юли 2020)


Препоръчано