Технологията от свидетел

  •  Август 15, 2020


Какво най-много пречи на разследването: липсата на свидетели или множеството версии на даден факт? След като приятел имаше катастрофа с велосипед, която никой не обяснява до ден днешен, Седрик Бош измисли начин да запише истината в реално време.

Прочетете повече:

Интелигентен шлем - Технологията прави педала по-безопасен
Каране на колело - Вижте предимствата на мършавото каране

Няма връщане назад. Според Ibope броят на хората, които използват велосипеда като средство за ежедневен транспорт в град Сао Пауло, се е увеличил с 50% през 2014 г. Днес от по-слабата страна на движението има 261 000 велосипедисти.


Макар и противоречив, това съвместно съществуване трябва да бъде разрешено без жертви. Бъдете с образование и гражданство - или по технология.

Rideye е камера, която, фиксирана на кормилото, записва всичко, през което преминава ездачът.

Истинската „черна кутия“ на този мотор има памет за запис два часа подред, с ъгъл на видимост 120 ° за заснемане на изображения с висока разделителна способност (1280 x 720), което може да е от съществено значение за изясняване на потенциални аварии. Също така зареждането на батерията продължава месец.


Камера от 8GB на Rideye струва 140 долара. Комбо с две камери, отпред и отзад, струва $ 245,99 (около $ 630) на официалния уебсайт на компанията.

черна кутия към мотора-ре

В допълнение към кормилото можете да позиционирате камерата, за да заснеме какво се случва в задната част на мотора

Проследете във видеото ситуациите, в които работи Rideye.

Свидетели Иеговы Билеты в рай (Август 2020)


Препоръчано