Звукът на храната

  •  Август 9, 2020


Звукът на храната

Обичаме да ядем прясна храна, но има хора, които прекаляват. Представете си куп хора, които обичат салата. Толкова, че не се задоволяват просто да ги изядат. Запознайте се с невероятния зеленчуков оркестър, спектакъл за всички сетива!

Никога няма да погледнете отново краставица по същия начин. Основан през 1998 г., Vegetable Orchestra изнася своето шоу по целия свят, като включва меню от песни, които смесват различни стилове с house beats, експериментален електронен и свободен джаз. Подобно на репертоара, неговите компоненти са доста разнообразни, като обединяват артисти от най-различни среди, като архитекти, писатели, поети, дизайнери и ... музиканти!

Преди представленията пропускът на панаира става задължителен. Инструментите се правят само часове преди всяко шоу, тъй като пресни зеленчуци издават по-добър, фин звук. И те също гарантират вид, който цени здравословното хранене. В зависимост от сезона и посетените места, изборът варира. С това музикантите се събират, за да решат репертоара на нощта. В крайна сметка публиката е поканена да хапне хубава супа. И всички искат на бис.

Гледайте видеоклипа, обясняващ метода и показващ презентация от Зеленчуковия оркестър (на немски).

АСМР | Звуци От Почукване На Сапунчета (Август 2020)


Препоръчано