Социалната мрежа на любопитните

  •  Юли 8, 2020


Социалната мрежа на любопитните

Признайте, всички са малко любопитни. Но не дотам да гледам мобилните телефони на другите. не го? Пристигна първата социална мрежа, която събира зрители от цял ​​свят. Те вече го наричат ​​„приложението на Обама“.

Нещото е сериозно. Дилма отмени посещение в Съединените щати, когато откри шпионаж по бразилските дела. Но не трябва да е така. В крайна сметка споделянето на снимки и видеоклипове се е превърнало в нещо обичайно. Но има хора, които не се задоволяват.

Приложението PeekInToo е социална мрежа от подслушватели - но по добър начин. Той ви надникне какво се случва за нечий мобилен телефон за няколко секунди. Използвайки карта, намирате регистрираните мобилни телефони. Може да е в същата балада, в която сте, или от другата страна на света. След като сте избрали местоположението, изпращате заявка за надникване. Ако е прието, лицето от другата страна трябва да стисне сензора на камерата и да заснеме това, което се случва от другата страна. Можете да получите съвети за пътуване. Или просто да пътувате по света чрез мобилни устройства - от други. Всичко продължава 12 секунди и не се записва никъде. Хареса ли ви? Кликнете тук, за да изтеглите безплатно.

Гледайте видеоклипа и вижте как работи.

Деси Павлова: В търсене на любопитни личности - На кафе (09.10.2019) (Юли 2020)


Препоръчано