Опашката отива

  •  Октомври 26, 2020


Опашката отива

Не сте вие, аз съм ... Това е най-горещото извинение, което всеки може да даде, когато иска да скъса връзка. Ако нямате смелостта или търпението с плачещите мъже, можете да поръчате услуга за решаване на проблема с относително чувство за хумор.

Прочетете повече:

Открийте формулата за щастие - отнема три елемента, вижте кои от тях
Слаб сигнал във връзката ви - Приспособленията ли пречат на живота ви?

Разбира се, че трябва да решаваме собствените си проблеми.


Това е минимум уважение и внимание към тези, които присъстваха на интимността ни.

Но когато мислим за хленченето и хленченето, които в крайна сметка ни накараха да преразгледаме връзката, е по-добре да разделим разпадането.

Това е идеята за услугата, предлагана от The Breakup Shop (нещо като „магазин за разпад“).


Онлайн можете да наемете текст на WhatsApp, телефонно съобщение или старомодно писмо съответно за $ 10, $ 29 или $ 30 (около $ 37, 107 и 111 $).

Има и по-готината версия (имейл за 10 долара), луксозна (текст на WhatsApp плюс цветя за 48 долара) и най-простата версия чрез Snapchat (само 5 долара).

Ако обаче дори след изпращане на изявлението сърцето ви все още бие за лицето или угризение, магазинът има раздел за подаръци за бившия.


В този случай изглежда жестокост - но може би точно това заслужава.

Можете да изпратите филма "Дневник на страстта", за да умишлено да донесе сълзи или бутилка вино, за да удави мъките си.

Има и опции като кутия за бисквитки, за да облекчите тъгата и да наддадете на тегло в процеса; насилствена видео игра за изпускане на гняв; плюс кредити в Netflix за този дълъг сезон на ямата, която разпалихте.

Ако няма ограничения за щетите, които искате да нанесете, наемете Breakup Gift Pack, който пакетира всички тези елементи, за 80 долара.

Подаръците идват в кутия, която услугата препоръчва да се използва за поставяне на всички спомени и подпалване.

Да, те доставят в Бразилия и приемат плащания чрез PayPal.

Unidentified Phenomenon Bulgaria 11.06.2014 22:04 (Октомври 2020)


Препоръчано