Личността на яйцата

  •  Октомври 30, 2020


Бъркани, мек жълтък или омлет? Внимание: Начинът, по който предпочитате яйцата, разкрива много за това кой сте. Научете как да интерпретирате тези знаци.

Прочетете повече:

Бъдещето е на масата - храненето със семейството е най-добрата инвестиция
Диета на баба - избягвайте онова, което баба ви не би направила за вас

Вие се срещате с човек от кратко време и още не го познавате.


За по-нататъшно разследване е добре да приемете покана за закуска или друго ядене, където тя може да приготви яйцата, както й харесва.

Да, яйца.

Има съставка, която позволява множество препарати.


И въз основа на избора на едно или друго можем да оценим личността на тези, които са ги готвили.

Тези знания са приписани от уебсайта Goody Feed на научни изследвания, въпреки че никой не е цитиран.

Разбира се, това не е нищо друго освен да се похвалите, но въпреки липсата на улики, можете да повярвате, ако желаете или моля.


По-долу са видовете подготовка и личностите, които са им възложени.

на очи

Който предпочита брадените яйца, пържени във вода, е екстраверт. Вашите музикални предпочитания за предпочитане включват танцуващи ритми. Съществува и атмосфера на мистерия - което повече от заплаха се превръща в чар. Образът, който този избор дава, е този на изискан и одухотворен човек през повечето време.

Вижте моята лека и красива рецепта за яйце с яйца - щракнете тук.

сготвен

Това е изборът на импулсивни хора, способни да вземат решения въз основа на инстинкт и често внезапни чувства. Кой предпочита варените яйца, се оказва, че е неорганизиран. От друга страна, това е човек, който се грижи за здравето и обича спорта. Тенденцията е да си годен човек.

Mal изпечени

Варените яйца, но с мек жълтък са предпочитанието на класиците и традиционалистите. Те често не се интересуват от мнението на другите. Те са честни хора, които много ясно разбират какво искат. Те също могат да бъдат много строги по отношение на определени неща и затова разкриват епизоди на стрес.

омлет

Който харесва омлет, е строг човек към себе си и затова е много дисциплиниран. Но не всичко е твърдо в своята личност, тъй като поема майчински / бащински ефири. В същото време той е любопитен човек, който обича разнообразието и копнее да опита различни неща.

бъркани

Има резервиран човек, който не желае лесно да се отвори. Освен това е организирана и компетентна в работата и във всичко, което прави.Той е и някак консервативен човек, но верен приятел.

пържени

Тези, които обичат пържени яйца, са старателни и влагат много усилия във всичко, което правят. Поради тази причина тя е много добра в определен тип умения и може да я използва в своя полза. Изглежда недостъпно и на пръв поглед дори студено за хора, които не познавате. Но когато се отвори, се оказва страхотна компания.

Пържени яйчни жълтъци

Популярен и с разширена социална мрежа, всеки, който харесва мекия жълтък в пържени яйца, може да бъде приятел с почти всеки. Любовният ви живот също е доста интересен. Това е човек, който обича да фантазира. Мечтае да пътува, но завършва да чете книга на балкона със същото удоволствие, представяйки си, че е в хотел.

Полицейский с Рублёвки - Яйца, ау! (Октомври 2020)


Препоръчано