Идеалният пикник

  •  Септември 27, 2020


Идеалният пикник

Храненето на открито е страхотно. На слънчева светлина, околната среда, компаниите и менюто предлагат повече участие и повече интензивност. Тоест въображението лети. Но за тези, които мислят, че всичко е свързано със сандвичи и сок от консерви, има инструмент, който може да ви помогне да създадете перфектната програма.

Прочетете повече:

Да се ​​впуснем в сладки сънища - летенето на високотехнологични технологии ни приспива
My World Travels - разкриване на мистерията на черния лимон

Последният път, когато го планирах, беше на Шанз-Елизе в Париж. Но въпреки че всяко място има свои особености, всяка морава си заслужава. В Сао Пауло модата отдавна е уловила и всеки уикенд можете да видите брега на езерото Ибирапуера, осеян с цветни кърпи. Ако не сте в настроение, това, което може да усложни, е креативността. Това е така, защото след третата или четвъртата студена тенджера за сандвич с риба тон няма да се качва.


За гастрономическият сайт Saveur представя отличен инструмент, за да планирате следващия си пикник.

Лесен и забавен за използване, Picnic Generator работи точно като моите скъпи игрови автомати в Вегас. Но късметът винаги е ваш, тъй като предложенията са креативни и апетитни. Просто натиснете бутона, за да видите слотовете да се въртят. Категориите са "основно ястие", "мезета", "гарнитури", "напитки" и "десерт". Съществуват множество комбинации, възможно най-цветните и изтънчени.

И това не спира дотук, тъй като всички предложения идват със съответните им рецепти. Разбира се, някои превишават препоръката за добра форма. В тези ситуации или завъртате колелото отново, или правите някои корекции, с изгодни промени. Готиното е да намерим различни комбинации от всичко, което бихме могли да си представим.


На следващия си пикник ще опитам късмета си с тези съвети. За някои предложения вижте екранните снимки на сайта - по-долу.

Идеалният пикник

Пай с бекон с лук, кисели краставички, салата от паста, сангрия и бисквитки без глутен.


Идеалният пикник

Пилешка Salpice, пастет от сьомга, салата от слани, торта и шоколадова торта

Идеалният пикник

Пържено пиле, пикантни бисквити, цитрусови салата от аспержи, чай и пай с хибискус

Идеалният пикник

Мариновано филе на скара в джинджифил, яйчена паста с japaleño, вкусна царевица, сангрия и брауни

Как да направим перфектен пикник (Септември 2020)


Препоръчано