Най-скъпият сандвич в света

  •  Август 6, 2020


Най-скъпият сандвич в света

Новозеландски овенец с Кобе Вагю, хималайска сол, ирански шафран, хайвер Белуга и златни листа. Повече от списък с първокласни съставки, това е най-скъпата рецепта за сандвич в света. Chic? Точно така: това е Гламбургерът.

Прочетете повече:

Най-скъпото меню в света - преброяване на калории и пари
Перфектният пикник - най-доброто от всеки град не е в ресторанти

Настъргани бели трюфели, пушено патешко яйце (също покрито със златно листо) и шампанско сос са някои от другите луксозни предмети, използвани от британския готвач Крис Големи за композиране на своя шедьовър. Поне най-скъпите от тях. Яденето, без придружаване на сода и чипс, струва около 4 200 реала.


Подвигът спечели титлата „Най-скъпият сандвич в света“, според Record Setters - конкурентният сайт за рекорди на Гинес. Безспорно това е най-голямата атракция на ресторант Honky Tonk, разположен в Лондон.

Хареса ли ви идеята? Резервирайте билета си скоро. Това е така, защото наличието на деликатеса е временно, тъй като той е създаден, за да отпразнува 5 милиона ваучера за колективни покупки, продадени от сайта Groupon. Но си струва да се развеселите само ако имате положителния баланс в броя на калории. В противен случай „Гламбургер“ е просто преувеличение на калории - и пари.

Вижте следното видео, ако репутацията на тази сандаба е оправдана.

БАРКОЧ- ""НАЙ-ВКУСНИЯ СОК НА СВЕТА"" xD (Август 2020)


Препоръчано