Най-скъпото меню в света

  •  Може 17, 2021


Най-скъпото меню в света

Когато става въпрос за храна, броиш ли калории или пари? В зависимост от отговора някои ценят уникалния аромат на австралийско манго повече от стойността му от почти 10 000 долара. Запознайте се с най-скъпото меню в света с елементи от цялата планета.

Прочетете повече:

Потопеният лукс - хотел буквално задълбочава концепцията за перфектно настаняване
Перфектният пикник - Най-доброто от Париж и всеки град не е в ресторантите

Хедонизмът е учението, което разглежда индивидуалното и непосредствено удоволствие като единственото възможно благо, началото и края на моралния живот. Разбира се, това включва изроди на масата. Позовавайки се на Книгата на рекордите и публикациите, насочени към луксозния пазар, колонистът на сайта Финанси онлайнКрис Сибет избра артикулите от перфектна храна. Подобно на хариановите омари фритата на горната снимка, обслужвана от 1000 долара на порция от Норма в Ню Йорк.


Някои от избраните опции използват злато и перли като съставки. Други не са нищо повече от спекулации, тъй като са създадени за събиране на дарения на благотворителни търгове, като парче от сватбената торта на херцога на Уиндзор, съхранявано от 1937 г. Разбира се, не е направен избор с оглед на икономическия аспект.

В края на ден на чиста измислица сметката беше 95 065 долара (малко над 210 000 долара). Общият е средният доход на целогодишно американско семейство, чиито седмични разходи за храна варират от 130 до 250 долара.

Вижте чиниите, които отговарят на стандарта на живот, сякаш това е единственият път. Ако спрете да мислите, наистина е така. Съветът е всеки момент да се брои. Приятен апетит!

Untitled-2

ЦЯЛ ДЕН СЕ ХРАНЯ С ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКЪПИТЕ МЕНЮТА (Може 2021)


Препоръчано