Най-красивият маратон в света

  •  Юли 8, 2020


Най-красивият маратон в света

Още три месеца! Дори за тези, които не бягат, Big Sur е толкова красиво място, че оставя посетителите без дъх. Това, което е необходимо, при сценарий, който всяка година получава това уникално състезание - къде да пристигне не е наградата, а просто участвайте.

От едната страна са самотни плажове и участъци, където морето бие безпощадно по скалите отдолу. От друга, гори и планини. Какво е красиво, това състезание е трудно. Международният маратон Big Sur, Калифорния, се движи по магистрала 1, която е затворена за автомобилен трафик за пет часа между резервата Big Sur Forest и село Кармел, дом на богатите и известните. , Има безброй хълмове, да не говорим за силния вятър, който духа нонстоп и тества решителността на бегачите.

Високата точка на теста е наистина висока. Точно по средата на пътя бягащите откриват моста Биксби, красивия мост, построен през 1932 г. на точно 100 метра. Все още засегната от гледката на т. Нар. Hurricane Point, изненадата става още по-голяма, когато се срещнат с пианиста на живо, който изнася концерт, за да служи като доказателен саундтрак - където поради съображения за безопасност е забранено използването на слушалки, според инструкциите USATF (американско спортно тяло).


Ако търсите цел за тренировките си, я намерихте. В допълнение към маратона има и две щафети, 21 км и 5 км състезания. Но тъй като наградата е символична (тъй като състезанието е благотворително), не се появяват кенийци. Но няма торта. Победителят от 2013 г., жител на съседна Монтерей, завърши състезанието в 2:27:48. Тоест партито е приобщаващо и всеки иска да участва. И много! Местата са ограничени и регистрацията вече е разпродадена на официалния уебсайт, а сега е възможно да се кандидатира само след свободно място чрез организациите, подкрепени от организацията на събитията.

най-красивият маратон в света

Ако изкачванията се провалят, гледката върши спиращата дъха работа по коридорите


най-красивият маратон в света

Маршрутът следва магистрала 1, между природен резерват Биг Сур и Кармел

най-красивият мостов маратон в света


Състезанието минава над 100 метра висок мост Биксби

най-красивият маратон в света на пианото

На половината път традиционният пианист прави саундтрака на живо

най-красивият маратон на световния медал

В задържания климат в Калифорния медалът е произведение на изкуството.

Вижте по-долу официалното видео на състезанието.

Wizz Air Sofia Marathon 2019 by SKI.BG (Юли 2020)


Препоръчано