Обиколката над

  •  Юли 3, 2020


Обиколката над

Всеки, който знае моята история, може да си представи, че и до днес някои спомени все още ме докосват. Говоря за примери на хора, които също като мен са изправени пред равновесието, изправени пред промяна в живота. Прочетете и се вдъхновете от това, което Ники трябва да ни каже.

Сега на 45 години, Ники Оукли е британска майка и бивш наркозависим от захар. В своя пик няма как да се каже друго, пристрастяването, консумацията на сладкиши и преработени храни го накараха да яде равностойността на 50 супени лъжици захар на ден. Максимумът, препоръчан от Световната здравна организация, е само 6 лъжици на ден.

Както може би сте си представяли, рутината на Ники беше да се събужда и да спи да яде колкото е възможно: сладки бисквити за закуска, торта за вечеря и много недоволство от собствения си живот. Към вестника Ежедневна пощаТой заяви, че разбира, че неговата мания е очевидно психологическа и че той яде, за да „премине времето“.


Поривът за промяна започна да се засилва, тъй като Ники просто започна да плаче, когато влезе в пътеката за бонбони в супермаркета. Според него (и както добре знаем), където и да погледнете, привлекателността на храните, обогатени с бяла захар, са явни, привлекателни и в крайна сметка неустоими. Купете стана мъчение, което все още й причини силно главоболие.

Сега, от септември, историята е друга. Работейки в детска стая, Ники се присъедини към консултантска програма за хранителни продукти, The Healthy Employee, която се предлага на фирми в Англия. Програмата съчетава диетични препоръки и физическа активност. Това са съвети, свързани с професионалния акомпанимент, за да се измъкнат хората от заседнал начин на живот и пристрастяване към сладкишите - което, както видяхме, е по-силно от нас. Живеейки в град Редич, Уорчестършир, тя енергично се включи в програмата: нулева захар наведнъж, работи три пъти седмично. За да постигнете тази диета + да стартирате комбо правилно, проверете моята тренировка LIT, която изгаря до 400 калории наведнъж и забавя метаболизма ви до четири часа по-късно.

Използвайки този пример повече, моето предизвикателство е да ви насърча да направите скока. Но не забравяйте: решението за промяна зависи от нас, въпрос на оцеляване! Знаете ли, че само 2% от световното население остава тънко? А вие, какво правите, за да отслабнете или поддържате теглото си? Кажи ми тук!

Ники

Ники, все още намалява мерките и пред всичко, което изяде: направихте ли този експеримент?

Обиколка на Витоша 100км 2019 колоездене by WWW.SKI.BG (Юли 2020)


Препоръчано