Дънките бяха искрени

  •  Септември 27, 2020


Истинската технология за носене може да бъде страхотна идея или лоша идея. Използвайки интелигентна материя, дънките Levis ви предупреждават, когато наддавате на тегло.

Прочетете повече:

Чувствителност на колана - аксесоарът регулира размера при четене на вашата форма
Опасността от нежелана сън - при изключване, изключете

Вече не сме изненадани от джаджи.


Само когато обекти, които използват технология за подобряване на нашия живот, приемат формата на всичко друго, но не и джаджи.

Такъв е случаят с това партньорство на Google с производителя на дънки Levis.

Панталоните, които ви предупреждават, когато се сгъстявате и все още взаимодействате с вашия смартфон, е прилагането на аванса, направен от проекта жакард.


Това е поставяне на проводими нишки в тъканта на тъканта. Идеята е, че много тънки метални сплави са тъкани заедно с естествени или синтетични прежди, от памук и коприна до полиестер.

В комбинация с малък безжичен контролер, тази иновация дава възможност на тъканта да се свързва с други устройства и да функционира като сензорен екран.

Тези сензори могат да ви сигнализират, когато тъканта се разшири. По това време перките се изстрелват в smartphpne, като препоръчват мерки като физическо натоварване.


Очаква се изданието да бъде представено на обществеността до 2016 г.

Това е много реалистично прогнозиране, тъй като технологията вече съществува. По това време дизайнерите работят, за да го адаптират за ежедневна употреба.

Носената технология не би могла да прояви съдба като тази.

Вижте подробности за жакарда на проекта в следното видео.

АКО УЧИТЕЛИТЕ БЯХА ЧЕСТНИ (Септември 2020)


Препоръчано