Важното е поза

  •  Март 5, 2021


Важното е поза

Поза уморена. С тази идея идва модната тренировка от Европа. Това е Vogue, който съчетава движенията на танцов клас с йога дихателни упражнения, а също и много стил. Всичко това през 80-те години бие.

Новината идва от Лондон. Vogue е смесица от йога и voguing, акт на позиране на пози, лица и уста пред обектива на измислен фотограф. Тази мания беше лансирана от Мадона в музикален клип, който заедно с музиката, която почете модното списание, представи на широката публика жестовете на изпълнение на гей нощните клубове.

Създаден в кипенето на Ибиса, тази фитнес верига е рожба на Джулиет Мърел, която преподава в английски столични фитнес зали като BGWMC, Old Finsbury Town Hall и London Fields Yoga. Но с внезапния си успех, той вече работи за разширяване на метода си в други страни.

Всичко започна с намерението да направите вашия йога клас по-интересен. И тя го направи. В продължение на час, до звука на хитове от 80-те, учениците се забавляват, изпълнявайки движенията, които могат да бъдат доста интензивни. Екстравагантното облекло с флуоресцентни гамаши и гетри не е задължително.

Вместо да говорим, това е да се покаже упражнението в действие в следващото видео.

Позы 69 или 68 - какая поза лучше для минета и оргазма? - Лучшие позы секса (Март 2021)


Препоръчано