GPS с добра форма

  •  Юли 12, 2020


GPS с добра форма

За да се упражнявате на улицата, трябва да сте наясно с идеалното място. Разбира се, тичането между автомобили или карането по тротоари не е нито безопасно, нито правилно. Най-добре е да преминете през изпитани пътеки, по които практикуващите, шофьорите и пешеходците могат да живеят в хармония.

Той няма месечни такси, смущаващ съблекални или неодобряващ външен вид. И те се случват на открито, което е добре дори за очите. Говоря за физическите занимания, които можем да правим на улицата. Но ако се чудите къде да практикувате, разберете за най-популярните пътеки във вашия град.

За да помогнем, вече видяхме картографиране на най-популярните пътеки, направени от сайта Runkeeper. Въпреки това, фокусът му беше насочен само към бегачите. Сега марката спортни технологии Strava създаде онлайн карта, базирана на топлината на тялото на градските любители на спорта, където можем да намерим най-използваните писти за тези, които управляват и карат мотоциклети по целия свят. Сайтът е интерактивен и е възможно да се ориентирате по планетата, наблюдавайки в светлинните петна цифровата следа от 77 милиона пешеходни пътеки и 19 милиона ходене, общо 200 милиарда данни, събрани от потребителите на продуктите на марката.


Докато увеличаваме нашата Бразилия, виждаме концентрация на физическа активност в столичните райони на Сао Пауло, Рио де Жанейро и Белу Оризонте. В сравнение с други места по света, контрастът показва примера, който трябва да следваме. Въпреки че е по-гъсто населена, луминесценцията, генерирана от физическа активност в Европа, е впечатляваща.

Развеселен? Излезте сега, за да оставите ярката си следа. Добър съвет е да избера площад или парк в близост до дома, за да практикувам моята LIT тренировка, която е само 20 минути на ден. Виждаш ли? Нямате нужда от никаква технология, за да блеснете. Просто се съсредоточете върху вас!

GPS с добра форма


В Бразилия дейностите са концентрирани в столичните региони

GPS с добра форма

Сред практикуващите състезания или велосипеди шампион е Англия


GPS с добра форма

При толкова много хора в Азия записът е фокусиран върху столичния регион Токио

GPS с добра форма

В Океания имаме или малко спортни практикуващи, или малко потребители на марката

GPS с добра форма

В САЩ фитнес разпределението е съсредоточено на Източното крайбрежие.

Survey123: Laser Measurements with Spike (Юли 2020)


Препоръчано