Забавната страна на състезанието

  •  Април 16, 2021


Матиу Инман Комикси обяснете смешната страна на състезанието

Без обучение, оборудване и за тези, които предпочитат, без обувки. Бягането е най-демократичната форма на упражнения, която съществува. За тези, които все още е трудно да започнат, комиксите им позволяват да видят дейността по много по-хумористичен начин.

Прочетете повече:

Моята първа улична надпревара - Лесно ръководство, за да ви разкара с блясък
20 минути, за да промените живота си - Вижте LIT (Lucilia Intenzivna Training)

Защо започваме? Защо в крайна сметка се притесняваме? Защо просто не се отдадете на вечния комфорт на дивана, пред безброй часове на хипнотично телевизионно програмиране, в безопасността и комфорта на дома?


Независимо дали е да контролирате теглото или да го отслабвате бързо, има много причини за физическа активност. Всеки има заслугата да ни настрои срещу предсказуема и, за щастие, съдбовна съдба.

Това е посланието от „Ужасните и прекрасни причини на Матю Инман“ Защо бягам дълги разстояния („Ужасните и прекрасни причини, поради които бягам дълги разстояния“) - тепърва ще излезе в Бразилия.

Разходка из блока, първите пет километра, първият маратон. От трудностите на начинаещите нива до завършването на дълги състезания, историята, разказана в комична форма, адресира смешната и вдъхновяваща траектория на карикатуриста над 10 години в света на състезанията.


Независимо дали трудностите при контролирането на апетита след тренировки или връзки трябва да се адаптират към редуващи се времена, ежедневието на бегач може да се гледа с хумор, който може да вдъхнови и мотивира както практикуващия, така и един с един от тях. живеят заедно.

Забавната страна на състезанието

Бягането на дълги разстояния може да бъде забавно - корица на Матю Инман


Забавната страна на състезанието

Първи маратон: Започнете трудно да се сплашите и задайте номера на гърдите си, за да изглежда добре.

Забавната страна на състезанието

На състезания не спирайте да пиете вода и се научете да се наслаждавате на спортни храни

Забавната страна на състезанието

Мотивирайте се с ментални образности - авторът си представя себе си преследван от своята дебела версия

GTA 5 Online - Състезания | Най-забавното състезание, което сме играли (Април 2021)


Препоръчано