Силата на позитивното мислене

  •  Август 9, 2020


Силата на позитивното мислене

Предстои това течение. В годината на Световната купа знаем колко е важна тълпата. Сега си представете енергията на добрите мисли, които работят във ваша полза всеки ден.

От години гурутата за самопомощ препоръчват. Сега, резултатите от експериментите на д-р Масару Емото доказват, че виждането на чашата с половин пълна сила има сила. Емото е добре известен изследовател на алтернативни лечебни методи. Проучванията му, проведени в Япония, се фокусират върху ефектите от това как положителните и отрицателните мисли могат да променят физическото състояние на нещата - и по този начин на хората. Резултатите, дори и да се нуждаят от научно доказателство, са впечатляващи.

В тези изследвания молекулите на водата се променят от силата на мисълта. Въпреки това, дори днес резултатите му винаги са представени от снимки. С нов експеримент, сега на видео, отново използва вода, за да докаже теорията си.

В коридора на училище бяха поставени три саксии със същото количество вода, този път плюс оризови зърна. На два от тях имаше етикети, които трябва да се четат на глас от всички преминаващи покрай него студенти. Единият каза "благодаря", а другият каза "глупак". Третата саксия нямаше етикет. След 30 дни няма да повярвате какво се е случило!

Гледайте го сега. И преосмислете как да използвате силата на това, което минава през главата ви (и сърцето). Или както казахме в предишна статия, тя се фокусира върху вас!

Силата на позитивното мислене (Август 2020)


Препоръчано