Първото ултра от живота ви

  •  Юли 8, 2020


Първото ултра от живота ви

За тези, които текат от известно време, монотонността на тренировките и същите обичайни тестове могат да подкопаят ангажираността. Кой знае още едно предизвикателство - например, 14 км повече? На Великден се случват Два Океана, известни също като най-красивата раса в света.

Известен също, защото вече говорихме за големия сюр маратон, който оспорва заглавието. Но очарованието около Двата океана, което се провежда на 19 април в Кейптаун, Южна Африка, е неоспоримо.

В своето 45-то издание състезанието е кръстено след старта на брега на Индийския океан, с пристигането на Атлантическата страна. Стартът става навреме в 18:30 местно време, когато все още е тъмно. С настъпването на деня пейзажът се разгръща. Ако търсите цел за тренировките си, я намерихте. Участниците могат да избират от различни разстояния - ултра маратон (56 км), полумаратон (21 км), пътека (10 км) и забавни писти (5 и 2.5 км). В основната надпревара в началото курсът е практически равен, като първата серия се изкачва между километри 27 до 34, а втората серия - от 40 до 48.


Максималното време за изминаване на 56 км е 7 часа, а спортистите, които не могат да преминат финала в рамките на това ограничение, са без медал. През 2013 г. победител беше южноафриканецът Дейвид Гейтбе, който затвори състезанието с времето 03:08:54.

Има още два месеца, преди да се състезанието и регистрацията изтече. Посетете официалния уебсайт, за да си осигурите мястото. За да се подготвите, разгледайте моята тренировка за LIT - Lucilia Intenziv Training.

Ако обичате да се състезавате и искате да знаете как да тренирате най-добрите, ето тайната на кенийците.


Първото ултра от живота ви

С тази снимка можете да разберете името на теста

Първото ултра от живота ви


Времето винаги е хубаво през това време на годината в Южна Африка

Първото ултра от живота ви

Подгответе се: Освен че маршрутът е до голяма степен нагоре, пейзажът е спиращ дъха

Първото ултра от живота ви

Обред на преминаване: след 56 километра пристигането е вълнуващо

Гледайте видеоклипа на разкриването на събитието.

Закъсняхме ли за първото ми кино? Живот със Синдром на Даун (Юли 2020)


Препоръчано