Модата на добрата форма

  •  Септември 22, 2020


Според проучване дрехите, които носим, ​​променят начина, по който се държим. Това явление се нарича „познаване на роклята“. Тоест, когато носи костюма, човекът носи и това, което представлява. И има тенденция да се държи съответно. Какво ще кажете да оставите атлетичната си страна да излезе от килера?

Този научих от изследванията, публикувани вСписание за експериментална социална психология: Възможно е да затвърдите вашата „атлетическа идентичност“. Това е така, защото според учените систематичното излагане на даден предмет кара човека да запомни неговата полезност. Този процес се осъществява чрез умствено програмиране. Ако се придържате към дрехите на фитнеса, ще искате да ги носите, за да тренират.

Възползвайте се от новите маратонки, идващи на пазара, за да внесете моден отпечатък във вашето търсене на фитнес. Според списанието Списание за котки, бяха парадите за тазгодишното международно лято, проведено през втората половина на 2013 г., които насочиха първите акценти. А готовият за носене зимен сезон 2014/15 затвърди тенденцията. В следващите модели можете да видите как уличните състезания могат да изглеждат по-очарователно.


Но по-важното е, че така се чувствате, когато тренирате. Именно благополучието ще ви накара да се върнете към преследването на най-добрата форма на следващия ден.

Ново или не, когато решите да започнете, опитайте моята тренировка LIT, която поддържа метаболизма ви до 4 часа по-късно. И е супер лесно, правите го толкова усилено, само с 20 минути на ден.

Вижте версиите сега и се състезавайте, за да дебютирате новия си облик!


Модата на добрата форма

Маратонки, проектирани от дизайнера Валентино

Модата на добрата форма


Йоджи Ямамото за Адидас

Модата на добрата форма

Даслу да се обърне

Модата на добрата форма

Изолирайте да обърнете

Кажи ми каква форма си, за да ти кажа каква рокля да си вземеш! (Септември 2020)


Препоръчано