Фантастичната фабрика за домашно масло

  •  Може 26, 2020


Вече правим хляб, кафе за еспресо и други домашни храни, които по-рано открихме само за продажба в окончателния им вид. Сега една домашна машина ви позволява да произвеждате собствено готварско масло в малки количества по-здравословни зърна от соята.

Прочетете повече:

Лек и домашен заквасена сметана - „Слим“ този ценен състав
Кисело мляко и плодове Popsicle - Направете дома по-питателни и здравословни сосчета

За готвене или подправки на пазара могат да се намерят различни видове готварски масла, но малцина се считат за здравословни алтернативи.


Практикуването на въртене на масла в кухнята, за да се получат предимствата на всяко от тях, е невъзможно поради липсата на пространство и цената на операцията.

С поглед върху все по-"гурме" консумацията, която цени разнообразни аромати и аромати, група китайски дизайнери стартира The Daily Expeler. Домакинският уред е способен да извлича малки количества масло, около 20 мл, от 100 грама различни зърна за 15 минути.

Фъстъци, шам-фъстък, сусамово семе, слънчогледови семки, бадеми, лешници, борови ядки и макадамия. Списъкът с омаслени плодове, които могат да бъдат пресовани студено от машината, е обширен. Лимитът вече е зададен от въображението.


Фантастичната фабрика за домашно масло

На два етапа машината произвежда малки количества домашно масло

Вижте следното видео как работи изобретението.

Изкуството на дестилацията в Прованс (Може 2020)


Препоръчано