(Кучешки) живот такъв, какъвто е

  •  Ноември 29, 2020


Животът на кучето такъв, какъвто е

Можете ли да видите света през погледа на най-добрия си приятел? В търсене на различна гледна точка, южноафриканският режисьор решава да разчита на носа си, за да запише непубликувани сцени, които са красиви за ежедневието.

Южноафриканският режисьор Дейв Майнер проби нова основа в записа на музикалния клип към песента на Джони Неон „Сърца“. Тъй като той се грижеше за кучето на приятел през уикенда, той добави полезното към приятното. И идеята се замисли как може да докаже, че наистина отнема домашния любимец на разходка

Простото инсталиране на GoPro камера върху яката на адаптираното куче Lemon би променило посоката на видеоклипа. Или по-скоро на лапи. Оттам виждаме анимирани сцени на тичане из къщата, разходки и взаимодействия с други домашни любимци, в забавни образи, които буквално ни свързват с кучешкия живот такъв, какъвто е.

За тези, които са загрижени за Лимон, новината е, че са прекарали чудесно с опита. В този случай е възможно да се каже, че по време на стрелбата не са били малтретирани животни - точно обратното. В предишен въпрос се спряхме на тази тема. Гледайте приключенията на Лимон следват.

Кучешки живот (Ноември 2020)


Препоръчано