Баладата за добра форма

  •  Декември 5, 2020


Баладата за добра форма

Пътуване до Ню Йорк без връщане на наднормено тегло в багажа. И много по-малко в кръста. Да, възможно е! Впуснете се в перфектната комбинация от традиционните азиатски сауни и лукса на европейските спа в разгара на Голямата ябълка.

В Ню Йорк, Castle Spa е идеален за почивка след разглеждане на забележителности - или за разходка, докато се грижите за красотата. След регистрацията, електронната лента за китки ви дава достъп до шкафчета и от там до многобройните тематични среди, където се предлагат различни терапии.

Сред тях е например златната сауна, където стените са облицовани със златни плочи, на които се приписват терапевтични качества, които балансират тялото, ума и духа.


С високотехнологичните приложения, които понякога приличат на балада, се обръща внимание на лечения като инфрачервена сауна, където топлината от светлината дълбоко почиства порите, стимулирайки кръвообращението, елиминирайки задържането на течности и увеличаването на оксигенацията на мозъка.

Друга изненада е солта от хималайска сол, където стените с хималайска сол, покрити с калций, натрий, магнезий, въглерод и манган, осигуряват напълно свободна от зародиш и бактерии среда, идеална за минерализиращо почистване, което ревитализира кожата. чрез омекотяване на сигналите. Замъкът Спа винаги е отворен, седем дни в седмицата, от шест сутринта до полунощ. И след няколко месеца тя ще отвори клон в центъра на Манхатън на ул. „Източна 57“ 115. Датата се пази в тайна, за да се добави към бръмчането. NYC неща.

Ето някои от уникалните среди и предлагани услуги.


Баладата за добра форма

Мокрият бар Acqua

Баладата за добра форма


Златна сауна: Тук стените са облицовани със злато, което се приписва на терапевтични качества.

Баладата за добра форма

Хималайската сол терапия прави цялостен детокс на кожата

Баладата за добра форма

Инфрачервената сауна изглежда използва научната фантастика, за да осигури многобройни ползи

спа-светлини-Lucilia-Диниз

Цветотерапия: стимулира метаболизма чрез активирани с цвят емоции

спа-сауна-студено Lucilia-Диниз

Криотерапия: Студът намалява целулита, укрепва кожата и повишава имунната система

S2E1: Precision (Декември 2020)


Препоръчано