Приложението на вашите мечти

  •  Август 9, 2020


Спомняте ли си какво сънувахте снощи? А във вторник на миналата седмица? Ако не напишете мечтите си след събуждане, е по-вероятно да забравите. И като имаме предвид средно 8 часа сън на ден, една трета от живота ни завинаги се съхранява в подсъзнанието.

Мислейки за това, те решиха да създадат SHADOW. Приложението ви помага да запишете мечтите си в момента, в който отворите очи. В него имате будилник, който звъни все повече, хармонизирайки с циклите на вашия сън. Веднъж буден, описваш съня с диктофон или писане. Ако е трудно да се запомни, приложението задава няколко въпроса, за да ви помогне.

Shadow - Приложението на вашите мечти


И продължава: SHADOW комбинира своите записи с тези на други потребители, за да проследи най-мечтаните теми по целия свят. Както би казал Джон Ленън: Сън, който сънуваш сам, е само сън. Мечта, която мечтаете заедно, е реалност.

Shadow - Приложението на вашите мечти

За съжаление, приложението все още не е достъпно за изтегляне. Проектът стартира на платформата за краудфандинг Kickstarter. И който допринесе, получава изключителен достъп до наваксване на мечтите преди всички останали.

Възможността: Вашите мечти - наше вдъхновение! (Август 2020)


Препоръчано