Реалната възраст на тялото

  •  Юли 13, 2020


Реалната възраст на тялото

Не си струва какво има в RG. Може би живеете в нечия кожа. И по-възрастни. Лошите навици и лошата диета променят метаболизма и резултатът ... е на лице. Калкулатор помага да се провери възрастта на вашето здраве.

Старееш ли, както трябва? С онлайн калкулатора на възрастта Vitality Age можете да разберете. Разработена от британския застраховател PruHealth, програмата се основава на алгоритъм, създаден от 5000 научни изследвания. И това, което тя разкрива, е шокиращо. 30-годишен може да има биологична възраст 50!

Там, където калкулаторът е пуснат за пръв път в Англия, откритието е, че 20% от субектите на кралицата, сред икономически активните, имат телесна възраст с осем години по-голяма от нейната хронологична възраст. Най-лошото са тези, които са в "отказ" - само две трети от населението, които смятат, че са годни и затова не се грижат за себе си.


Основните фактори, които ни правят преждевременно възрастни, са липсата на физическа активност, настроение, неправилна диета, тютюнопушене, алкохол и наднормено тегло. Вижте този пример. За 50-годишен мъж, който тежи 1,75 м, тежи 83 килограма и прави умерени упражнения (ходене четири пъти седмично), има балансирана диета, пие бира всяка вечер и е сравнително щастлив, възрастта на тялото му ще бъде 56 години. Но ако същият мъж има високо кръвно налягане и висок холестерол, тази възраст скача до абсурдни 63 години. Случва се и обратното. Особено сред спортистите. Бившият спортист Себастиан Коу, който е на 57 години, е на 54 години. А 27-годишната олимпийска медалистка Джесика Енис има 23-годишно тяло.

Вярно е, че днес хората живеят по-дълго. Проблемът е, че това е по-дълъг и по-склонен към болести живот. За да компенсирате буквално загубеното време, трябва да се въведат промени в ежедневните навици. Малки колкото са, те вече са ефективни. Какво ще кажете за допълнителна лъжица за салата днес, само за начало?

Реалната възраст на тялото на интерфейса


Диагностиката и показанията не заместват лекарите, само илюстрират болестите и ползите от нашите навици.

Реалната възраст на тялото

Отчитат се фактори като тегло, упражнения, хранителни навици, ниво на щастие и други фактори.

Реалната възраст на тялото

Добрата новина е, че калкулаторът също така ви казва какво трябва да направите, за да намалите възрастта на тялото.

Каква е реалната възраст на гумата ви? Какво е DOT? (Юли 2020)


Препоръчано