Шаблон за минута

  •  Юли 3, 2020


Шаблон за минута

За няколко минути забравете корема. Ако винаги сте поставяли под съмнение абсурдната красота на моделите в рекламите за парфюми, сега можете да се насладите на участието си в една от тези кампании. Може би не се вълнуваш от шегата?

В борбата за загуба на корем е необходимо много хумор. В края на краищата голяма част от нашето самоприемане върви наоколо. Имайки това предвид, базираната в Лос Анджелис компания Commodity предлага шега със своите клиенти.

В приложението за 1 минута модел можете да мащабите, за да блеснете в рекламна кампания. Първо, задачата е да получите достъп до сайта и да качите собствена снимка. След това просто изберете най-подходящата поза и завършете. Можете дори да измислите името на аромата или да генерирате такъв чрез програмата.


Предложението е да се поставят под въпрос естетическите стандарти. Вече говорихме много по тази тема, което включва нашата самокритика. Работата отвътре ни кара да проектираме идеализирано изображение. Хареса ли ви това, което видяхте? Така че, движете се, момиче!

Шаблон за минута

Можете да участвате в парфюмна кампания: използвайте го като стимул

Шаблон для врезки петель за 2 минуты (Юли 2020)


Препоръчано